Oficyna Pałacowa Ordynata

Aktualności

20 november 2018
Sylwester20018Kolacja Sylwestrowa
Zupa krem z zielonego groszku z dodatkiem sera ricotta z aromatem cytryny i ziarnami słonecznika
Kolacja I
Gotowana wołowina podana z sosem śliwkowo – czekoladowym na puree z ziemniaka i dyni z karmelizowanym burakiem  
Kolacja II
Schab z kością i pieczarkami, pieczonym, ziołowym ziemniakiem i grillowanymi warzywami
Kolacja III
Zupa meksykańska z wołowiną, czerwoną fasolą i kukurydzą
Bufet ciepły
Żeberko glazurowane w sosie słodko-kwaśnym
Udko z kurczaka otulone boczkiem faszerowane grzybami
Flaczki po żydowsku
Bufet zimny
Schab po warszawsku
Rolada drobiowa z omletem w auszpiku
Tatar wołowy z klasycznymi dodatkami
Pasztet z dziczyzny z dodatkiem słoniny oraz orzechami
Kąski piwne z kurczaka z sosami
Śledzie w śmietanie z dodatkiem selera naciowego
Śledzie po kaszubsku
Mięsa pieczyste ( 4 rodzaje )
Sałatka z kaszy bulgur z fetą, świeżym ogórkiem, granatem
Sałatka z makaronem, szynką, serem, kukurydzą
Sałatka ogrodowa z serem pleśniowym i bekonem
Deska aromatycznych serów
Dodatkowo napoje zimne i gorące bez limitu, pieczywo
Stół owocowo - słodki
Stół wiejski
Stół rybny
OPEN BAR z TukanBar – nielimitowana ilość drinków
Szampan na powitanie Nowego Roku
0,5 l alkoholu na parę
Zaproszenia w cenie 450 zł/pary